Welkom

Kiki Lievendel

KIKI LIEVENDEL

Even over ons, de naam Kiki Lievendel komt van onze dochter, zij noemde zich als peuter Kiki en in plaats van lavendel zei ze: kijk mam, “lievendel”.

Naast de liefde voor lavendel en Frankrijk is er ook een liefde voor oude spulletjes die al een leven achter de rug hebben. Nadeel van deze hobby is dat je huis en je zolder overvol staan met mooie dingen die het verdienen een mooi plekje te krijgen. Uit deze hobby is deze webwinkel ontstaan. Peter zorgt voor het technische gedeelte van de webwinkel en Hetty speurt al dan niet samen met Peter naar leuke mooie en betaalbare brocante. Soms is het nodig dat spulletjes hersteld dienen te worden en ook dat doen we in eigen beheer. Spulletjes uit het verleden hebben gebruikssporen, gebreken staan vermeld in de omschrijving van het artikel.

​Zo’n 4 x per jaar houden wij een open huis weekend waarbij u onze artikelen live kunt bekijken, dit natuurlijk onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Deze zomer willen we ook wat vaker op zondag open gaan en zullen dat vermelden op onze Facebookpagina en natuurlijk in onze agenda.

​Ook staan we regelmatig op brocante fairs en markten, wanneer dit zo is vermelden wij dit op Facebook en in onze nieuwsbrief, waarop u zich gratis kunt abonneren.

​Op Facebook laten we weten als de webwinkel weer is aangevuld en worden er regelmatig leuke acties gehouden.

Spullen kunnen indien mogelijk verzonden worden per post/pakket, de kosten daarvan zijn voor rekening koper. Ook kunt U er voor kiezen om een aantal artikelen ( max. 10 kg. ) op te sparen en deze dan te laten verzenden of af te komen halen.

Wij doen ons uiterste best om de spullen zorgvuldig te verpakken. Het risico op breuk of zoek raken is voor de koper. Tegen meerprijs is verzekerd verzenden mogelijk.

Mochten uw aankopen te groot of te zwaar zijn voor verzenden dan kunnen deze worden afgehaald in Markenbinnen.

Heeft u vragen, stuur ons dan vrijblijvend een email via : info@kikilievendel.nl of bel met 06-13729941.

In het kader van ons 10 jarig bestaan in 2023 hebben wij besloten om geheel 2023 onze verzendkosten niet te verhogen !!

Heeft U wel eens ons bezocht of iets gekocht via onze webshop laat dan een review achter via de volgende link:

https://g.page/r/CbkJPHMF5vNNEBU/review
review

Kiki Lievendel Brocante

Bongerdstraat 10

1536 AM Markenbinnen

​KvK nummer: 37101643

​B.T.W. nummer: NL 002102987B24

Shop op categorie

Nieuwe aanwinsten

Producten galerij

Kiki’s koopjes

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

en_GBEN