Kiki Lievendel Brocante

Naar andere eigenaar Media Reacties

<meta name="google-sRite-verification" content="pKctJyRqYILmGsmeufIbWbG2YNFcPRZEoiKgwtwOZIE" />

Nieuwsbrief December 2021

Kiki Lievendel Nieuwsbrief December 2021

En we zijn weer aanbeland bij de laatste maand van het jaar, zo’n maand waar in we terug kijken, de jaar overzichten op de TV van meestal minder gezellige berichten. Nou volgens mij kan 2021 ook weer de boeken in als “niet best”. Ook de maand waar in we het thuis gezellig maken met kerstboom en de hele reutemeteut. Ik wacht nog met smart op mijn bestelde ganzenveren want ik wil een feather tree gaan maken maar ik denk dat de boot uit China tegen wind heeft.Ik zou vandaag eigenlijk een kerstboom gaan halen, eerst even opmeten hoeveel ruimte we hebben tussen de bovenkant van het dressoir en het plafond voordat ik een boom koop die niet gaat passen, bij het tuincentrum lijken ze toch altijd kleiner als thuis. Het waait nogal stevig en de achterklep van het boodschappentaswagentje gaat dan een eigen leven leiden dus vandaag maar even niet. Zonder achterkleppie terug rijden is toch wat frisjes. Dat onooglijke bakkie, het ziet er niet uit, lekkage in de kofferbak, de achterruitverwarming is stuk, de radio doet het ook niet meer, overal parkeerschade van de vorige eigenaar maar hij rijd als een trein en dat is het belangrijkste, zonder problemen door de APK keuring gekomen dus wat willen we nog meer.
Afgelopen maand was toch al een dure maand, eerst een nieuwe koelkast en daarna gaf de droger het op, weliswaar na 20 jaar (dus bijna brocante)maar natuurlijk juist op het moment dat het beddengoed gedroogd moest worden. Inmiddels staat er ook weer een nieuwe droger, warmtepomp, is beter voor het milieu en de portemonnee.
Brocanteliefhebbers zijn natuurlijk toch al goed bezig als het om het milieu gaat, als brocanteurs hebben we de afgelopen twee jaar toch wel veel kilometers moeten maken om leuke spullen te vinden, de marktjes waren dun bezaaid dus dat was nou weer even minder goed voor het milieu en de knip. Vanmorgen werd ik opgehaald voor een bezoek aan een collega in een elektrische auto, een tesla met vleugeldeuren, wel een belevenis, hoor, jammer genoeg te weinig ruimte om op inkoop te gaan met zo’n wagen, aan het comfort geen gebrek maar met 6 bananendozen er in, is hij wel vol. We hopen in maart weer te kunnen afreizen naar Frankrijk en dan gaat de Vito (hopelijk) weer barstens vol terug naar huis.
De nieuwe webwinkel is als het goed is functioneel, problemen met het berekenen van de verzendkosten, problemen met het kunnen betalen, BTW, enz. Door de nieuwe webshop is er ook een nieuwe vormgeving van de nieuwsbrief gekomen, dus dat is even wennen voor iedereen. Het is goed dat Peet betreft dit soort zaken engelen geduld heeft, ik had allang gillend gek geworden, computers en ik zijn nu eenmaal geen vriendjes. Mocht je nog tegen niet werkende of onhandige zaken aanlopen tijdens het shoppen, laat het ons weten op info@kikilievendel.nl.
Ons rest jullie nog een fijne en verdraagzame laatste maand van 2021 te wensen, hopelijk kunnen we de feestdagen vieren met hen die ons dierbaar zijn. Voor 2022 wensen wij jullie veel liefde en gezondheid toe!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.